Skip to content
Ediția de astăzi Recent Social

Premierul promite pensii mai mari pentru pensionari

Premierul României Viorica Dăncilă a transmis că în perioada următoare PSD pregătește o nouă lege a pensiilor. Mesajul a fost transmis cu ocazia Zilei Internațională a Persoanelor Vârstnice.

Pensiile s-au majorat în trei etape, ultima începând cu 1 iulie anul acesta, iar în perioada imediat următoare vom promova un nou proiect al legii pensiilor, menit să continue majorările veniturilor persoanelor în vârstă, pentru a le oferi o viaţă mai bună. Mai sunt însă multe de făcut şi am încredere că împreună le vom face! Am convingerea că unitatea şi solidaritatea ne vor da putere şi inspiraţie pentru un viitor mai bun! Doresc seniorilor români sănătate, zile senine şi ‘La mulţi ani!‘”, a completat Viorica Dăncilă.

Și liderul PSD Mehedinți Aladin Georgescu a avut întâlnire cu mai multe persoane vârstnice din județ.

Astăzi, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, ne îndreptăm afecţiunea şi recunoştinţa noastră către cei care ne-au călăuzit pașii în viață și ne-au oferit modele de urmat. Alături de doamna deputat, Alina Teiș, domnul prefect, Nicolae Drăghiea și domnul primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, am prezentat reprezentanților asociațiilor de pensionari din Mehedinți, gândurile noastre bune, în cadrul unei întâlniri festive organizată de Prefectura Mehedinți. Vârstnicii noștri sunt adevărați creatori de valori materiale şi spirituale și avem datoria să ne îndreptăm energia spre a le oferi sprijin și a le arăta respectul şi preţuirea pentru eforturile şi realizările lor. În ultima perioadă s-au luat măsuri pentru ca viața vârstnicilor să se îndrepte către un nivel de trai decent. Partidul Social Democrat este sensibil la nevoile lor, astfel că în ultimul an, Guvernul PSD-ALDE a majorat valoarea punctului de pensie, indemnizația socială acordată pensionarilor cărora li se cuvine o pensie foarte mică, a luat măsuri importante pentru sănătatea vârstnicilor și nu în ultimul rând, urmează să adopte Legea Pensiilor. Adresez tuturor vârstnicilor urări calde de sănătate, linişte şi bucurii alături de cei dragi!”, a transmis liderul PSD Mehedinți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.