Skip to content
Focus Lifestyle Recent

Recomandare de weekend: De ce merită să vezi filmul Bohemian Rhapsody

Muzica e o parte importantă a vieții multora dintre noi. Dar când muzica bună face ”echipă” cu filmul atunci putem vorbi de noul film Bohemian Rhapsody. Ce e drept am plecat cu scepticism la acest film, nu știam la ce să mă aștept pentru că citisem cronici unde părerile erau diametral opuse: ”Excepțional! – Nu merită atenția voastră!” Cu toate acestea am decis să mă conving singură.

Nu vreau să vă spun multe despre acțiunea din film, pentru că merită să vă bucurați singuri de orice descoperire, când veți merge la cinematograf.

Dar nu cred că veți pleca dezamăgiți, ci cu poftă de viață. Muzica este de excepție și, poate, o să vă și emoționeze. Pentru că are ingredientele necesare: muzică, Queen, Freddie Mercury, o poveste de dragoste, dar și suferință. Filmul vorbește și despre ambiție, talent și încredere.

Cred că o să fiți tentați, de mai multe ori, să dansați (așa de pe scaun) pentru că o să vă regăsiți în versuri și în melodii.

Bohemian Rhapsody (2018) este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă.

Cine interpretează personajele din Bohemian Rhapsody? Rami Malek, Tom Hollander, Mike Myers, Lucy Boynton și alții.

1 comentariu la “Recomandare de weekend: De ce merită să vezi filmul Bohemian Rhapsody

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.