Skip to content
Administrație locală Focus Recent

Săptămâna și ședința de îndată la CJ Mehedinți – Liberalii acuză conducerea CJ de incompetență

Președintele Consiliului Județean Aladin Georgescu a convocat o nouă ședință de îndată pentru că și-a dat seama că nu are bani pentru salariile celor angajați la Direcția de Asistență Socială Protecția Copilului. Dacă e să luăm în considerare ședința de la mare, de acum aproape o săptămână, putem crede că în județul nostru urgențele se țin lanț, pentru că altfel pare greu de crezut că președintele CJ Mehedinți nu știa că nu are bani de salarii.

În ședința de îndată de luni, 13 august, a fost adoptată hotărârea care prevede rectificarea bugetară pentru a putea acorda banii de salarii angajaților Direcției de Asistență Socială Mehedinți, suma aferentă lunii iulie.

Consilierul județean liberal Stela Firu a declarat pentru PSNews.ro.mh că din nou cei din aparatul tehnic și conducerea au dat dovadă de incompetență, de aceea vin cu aceste ședințe de îndată. Consilierii liberali prezenți au votat proiectul pentru că este vorba de salariile a 900 de persoane, care au familii și copii.

Aceste ședințe de îndată sunt făcute în stil pompieristic, când se trezesc cu apa la gât și sunt gata, gata să se înece își dau seama că trebuie să rezolve. Au dat dovadă iar de incompetență, pentru că problema de astăzi putea să fie rezolvată în ședința care a fost convocată la mare. Am votat acest proiect de hotârâre pentru că altfel aveau de suferit mai multe persoane. Să vedem cum se va descurca pe viitor președintele Consiliului Județean Mehedinți ca să nu mai ajungem în aceeași situație”, ne-a declarat Stela Firu.

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu a fost contactat de redacția noastră, dar ne-a transmis că nu poate vorbi, deci nu avem o reacție oficială de la Aladin Georgescu până la momentul difuzării acestei știri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.