Skip to content
Ediția de Astăzi Focus Recent

Scandal de proporții! Administrațiile regionale a Contribuabililor Mijlocii s-au desființat

Deputatul PNL Lucian Heiuș semnalează o situație scandaloasă. Parlamentarul anunță că de joi, 1 noiembrie 2018, s-au desființat Administrațiile regionale a Contribuabililor Mijlocii.

Partea proastă este că nimeni din ANAF nu a știut acest lucru și au fost iar prinși nepregătiți. Contribuabilii Mijlocii nu știu cine îi administrează și sunt în imposibilitatea de a obține orice document emis de fisc. Funcționarii care lucrau în cadrul administrațiilor Contribuabililor Mijlocii, trebuie să primească preavize pentru șomaj și nu știu dacă vor rămâne fără serviciu. Incompetența ministrului finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici și a președintelui ANAF, Ionuț Mișa a lovit, încă o dată, în mediul privat. Domnilor, dați-vă demisia!”, anunță Lucian Heiuș.

Administrarea contribuabililor mijlocii de la direcțiile regionale se va face la administrațiile județene. Însă, sindicatele atrag atenția că acest transfer va cauza probleme serioase de personal. De această măsură sunt afectate în jur de 24.000 de companii. Am încercat să luăm legătura cu cineva de la DIRECŢIA GENERALA REGIONALA A FINANŢELOR PUBLICE CRAIOVA – ADMINISTRAŢIA pentru Contribuabili Mijlocii, însă până la ora publicării acestei știri nu a răspuns nimeni la telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.