Skip to content
Administrație locală Focus Recent

Scandal între președintele PNL Mehedinți și președintele CJ Aladin Georgescu

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu îi transmite președintelui CJ Mehedinți Aladin Georgescu să nu se joace cu căldura pentru severineni, așa cum se pare că are de gând. Mai mult chiar, liderul liberal îl acuză pe liderul social democrat că are de gând să încalce legea.

Astăzi, consilierii județeni PNL au convocat ședința de îndată a CJ Mehedinți, pentru ziua de marți 23 octombrie, de la ora 10:30, pentru a aloca bani pentru încălzirea municipiului nostru. Pe surse, aflu că președintele CJ Mehedinți și consilierii județeni PSD și ALDE vor să boicoteze ședința. Ba chiar se gândesc să încalce legea și să nu dea curs acestei solicitări a PNL”, scrie președintele PNL Mehedinți pe pagina de Facebook.

Virgil Popescu le transmite consilierilor județeni de la PSD și ALDE să se prezinte la ședința de marți, 23 octombrie, și să voteze pentru alocarea sumei de 1 milion de lei pentru căldura locuitorilor din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Dragi consilieri PSD și ALDE lăsați interesele politice si haideți să facem ceva pentru severineni! Guvernul nu alocă bani, Primăria se împrumută din Trezorerie, dar nu este suficient. Veniți mâine la ședința și votați alături de PNL alocarea a 1 milion de lei pentru Severin!”, mai scrie Virgil Popescu.

Consilierii județeni liberali au convocat o ședință de îndată pentru a solicita colegilor din CJ Mehedinți să aprobe o hotărâre cu privire la alocarea de bani către primăria municipiului Drobeta Turnu Severin pentru a asigura încălzirea.

Consilierii județeni Stela Firu și Dumitru Mărculescu au făcut anunțul în cadrul unei conferințe de presă pe care au susținut-o luni, 22 octombrie, la sediul PNL Mehedinți.

1 comentariu la “Scandal între președintele PNL Mehedinți și președintele CJ Aladin Georgescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.