Skip to content
Focus Recent

Se ascut cuțitele în PSD? A uitat Aladin Georgescu de prietenia cu Ecaterina Andronescu?

Apelul Ecaterinei Andronescu prin care i-a cerut lui Liviu Dragnea și Guvernului Dăncilă să facă un pas în spate nu a rămas fără ecou în interiorul partidului. Printre cei care au lăsat de înțeles că o susțin pe senatoare și ar vrea o discuție despre starea de lucruri din partid se numără senatorul Niculae Bădălău sau fostul premier Mihai Tudose.

Se pare însă că nu sunt nici mulți social democrați care să își declare susținerea, pe față, pentru Liviu Dragnea. Printre cei care au transmis mesaje publice de susținere se află lideri care fie sunt miniștri sau foarte edili foarte apropiați de președintele PSD Liviu Dragnea.

Pe listă, așa cum scriam în urmă cu două zile este și Aladin Georgescu, care la foarte scurt timp după scrisoarea Ecaterinei Andronescu a făcut o postare pe FB de susținere a lui Liviu Dragnea. Ciudată reacție dacă luăm în calcul perioada campaniei electorale când Aladin s-a bucurat de susținerea Ecaterinei Andronescu, pe care a plimbat-o prin tot județul în speranța că îi va aduce capital electoral.

Senatoarea fiind una de-a locului, din Colibași, comuna Malovăț, l-a ajutat pe liderul social democrat, la vremea respectivă. Oare a uitat atât de repede Georgescu binele făcut? Sau poate a vrut să se arate solidar cu liderul partidului pentru că și el știe cum este să îți fie contestată poziția și atunci te gândești că mergi la dublu…sluj către marele șef și semnal către ai tăi, că știi că sunt și ai gata să trimită o scrisoare ca Androneasca, dar nu va fi luată în seamă.

Ce e drept nu ne mai miră foarte mult amneziile astea politice, dar ne uităm cu atenție că nu se știe când ne afectează și pe noi ca cetățeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.