Skip to content
Administrație locală Recent

Severinenii au pubele noi de gunoi

România trebuie să se alinieze cât mai curând normelor Uniunii Europene cu privire la colectarea gunoiului. Mai mult chiar, din cauza amânărilor România a riscat de mai multe ori să intre în procedură de infringement din cauza nerespectării angajamentelor luate, cu privire la colectarea selectivă a gunoiului.

Între timp administrațiile locale au fost nevoite să se modernizeze și în acest domeniu și să respecte normele, având în vedere că mediul înconjurător, din cauza acțiunilor omului, se degradează constant.

Primarul Severinului Marius Screciu a anunțat că s-a trecut la înlocuirea pubelelor de gunoi. De aici mai departe este de datoria fiecărui cetățean să arunce gunoiul selectiv.

Am început de astăzi înlocuirea vechilor pubele de gunoi din cartierele orașului, cu containere noi.  Până la finalul anului viitor vom instala 200 de centre de colectare a deșeurilor, instalații moderne care împiedică răspândirea mirosului și a resturilor menajere și vin în sprijinul protejării mediului înconjurător.  Avem datoria de a păstra natura curată şi de a o lăsa copiilor noştri în condiţii cât mai bune”, a anunțat edilul Severinului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.