Skip to content
Focus Recent

Social democrații de pregătesc de congres

Social democrații vor organiza în data de 29 iunie Congres pentru a-și alege viitorul președinte. Tot cu această ocazie, se va vota și modificarea statului cu privire la alegerea președintelui.

Președintele interimar Viorica Dăncilă a declarat că există oameni de valoare în PSD și se pregătesc pentru alegerile prezidențiale.

Am avut o dezbatere constructivă astăzi în ședința CEx și mulțumesc colegilor pentru implicare. Mi-aș dori ca toată lumea să înțeleagă că deciziile în Partidul Social Democrat se vor lua întotdeauna cu votul majorității, în forurile statutare, prin consultări și dialog. Avem oameni de valoare în PSD, facem o echipă bună și trebuie să ne ducem guvernarea la capăt și să ne pregătim pentru alegerile viitoare. Avem datoria de a veni în fața românilor cu o analiză a rezultatului la europarlamentare care să fie transpusă în mod corect în modificări ale programului de guvernare și, în perspectiva alegerilor prezidențiale, cu un program politic coerent și o conducere legitimă care să coordoneze și să își asume aceste alegeri”, a fost mesajul transmis premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.