Skip to content
Recent

Surpriză pentru Chirica: adversarii au făcut un pas în spate

Primarul PSD al municipiului Iași, Mihai Chirica, a avut parte joi de o surpriză: adversarii lui politici au făcut un pas în spate.

Mai precis, filiala judeţeană a PSD a îndemnat la „înţelepciune şi echilibru” în privinţa excluderii din partid a lui Mihai Chirica, considerând că „nu trebuie acţionat sub imperiul emoţiilor şi al orgoliilor”. Totodată, conducerea filialei judeţene a suspendat reuniunile programate pentru joi, în care urma să se discute despre excluderea din partid a primarului Iaşiului, relatează News.ro.

CITIȚI ȘI: UPDATE E oficial: victorie de etapă a lui Chirica în fața oamenilor lui Dragnea EXCLUSIV

Conducerea organizaţiei judeţene PSD Iaşi afirmă joi, într-un comunicat, că a luat act de hotărârea filialei municipale de susţinere a primarului de Iaşi Mihai Chirica, după ce Comisia de Etică a propus excluderea acestuia din PSD (detalii în linkul de mai sus).

„În aceste zile au fost vehiculate foarte multe idei în spaţiul public, atât legate de sancţionarea colegilor noştri, cât şi despre paşii statutari de urmat. Facem un apel la calm, înţelepciune şi echilibru pentru toţi cei care fac parte din PSD Iaşi. Am luat act şi de cele întâmplate ieri (miercuri – n.r.) la întâlnirea colegilor de la Organizaţia Municipală. Nu trebuie să acţionăm sub imperiul emoţiilor şi al orgoliilor”, se arată în comunicatul PSD Iaşi.

 Totodată, conducerea PSD Iaşi susţine că „scopul final” este de a menţine filiala unită, astfel încât „oamenii cu responsabilităţi în administraţie să ducă la îndeplinire proiectele cu care au fost investiţi de ieşeni”.

„Aceasta este fotografia de etapă, în momentul în care Organizaţia Judeţeană a PSD Iaşi va lua alte decizii, cu siguranţă că le vom face publice”, mai transmite comunicatul PSD Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.