Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Tunel de decontaminare la Spitalul Județean Mehedinți

La Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin a fost montat astăzi un tunel de decontaminare chimică pentru a veni în sprijinul celor din linia întâî.

Aparatul și 200 de vizire au fost donate de un om de afaceri din Gorj special pentru Unitatea de Primiri Urgențe.

”Am adus 200 de viziere și un tunel de dezinfectare care funcționează non-stop, pe celulă de prezență. Se trece prin el, durează 10 -12 secunde, dezinfectarea se face prin ridicare de mâini și rotire, iar substanțele folosite rămân la alegerea factorului medical. Am mai făcut o donație de acest gen și probabil nu ne oprim aici”, a precizat Cornel Eftenoiu.

”Astăzi, Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mehedinți a primit un tunel dezinfectant care să protejeze cadrele medicale și pacienții împotriva îmbolnăvirii cu coronavirus. Aparatul provine dintr-o donație și era mare nevoie de el pentru o siguranță cât mai mare și scăderea riscurilor de accidente epidemiologice. Vreau să mulțumesc pe această cale tuturor celor care au dat dovadă de solidaritate în aceste zile venind în sprijinul spitalului județean”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.