Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

Un ministru mehedințean în Guvernul Orban

 

Deputatul PNL Virgil Popescu va ocupa funcția de ministru al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, dacă acest cabinet, cu 16 portofolii, al premierului desemnat Ludovic Orban, va trece de votul de învestitură.

„Am acceptat provocarea de a face parte din viitorul Guvern PNL. Mă voi strădui să mă ridic la nivelul așteptărilor, să fiu în slujba cetățenilor. Este o onoare și o mare responsabilitate. Împreună vom reuși!”, a consemnat, la scurt timp după publicarea listei Guvernului, Virgil Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Din anul 2016, Virgil Popescu este deputat și vicepreședinte al Comisiei pentru Industrii și Servicii din Camera Deputaților, poziție din care a avut un cuvânt important de spus, la dezbaterea tuturor proiectelor de legi legate de sectorul energiei. Virgil Popescu este doctor în management și conferențiar universitar la Universitatea din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor.

În septembrie, la începutul sesiunii parlamentare, deputatul PNL Virgil Popescu și-a prezentat raportul de activitate din Parlament, din perioada sesiunii parlamentare februarie – iulie 2019. Este singurul parlamentar din Mehedinți care a realizat un astfel de raport.

Potrivit raportului deputatul liberal a avut 7 luări de cuvânt, 14 propuneri legislative, 14 întrebări și interpelări, a semnat 5 moțiuni simple și o moțiune de cenzură. Totodată, a participat la peste 30 de evenimente și conferințe.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.