Skip to content
Focus Recent

Un polițist mehedințean a fost implicat într-un scandal, în noaptea de Crăciun

Un polițist mehedințean a fost implicat într-un scandal, în noaptea de Crăciun. După ce omul legii împreună cu mai mulți bărbați au consumat alcool într-un bar din satul Arginești, între aceștia a avut loc un schimb de replici care a degenerat. Astfel, aceștia au început să se lovească, iar în urma altercației, polițistul a ajuns la spital, iar doi dintre bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin 112, despre faptul că, la un local din comuna Butoiești, sat Arginești, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, ar fi fost lovit de un alt bărbat, în vârstă de 33 de ani. La fața locului, s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat că a fost un conflict spontan, iar una dintre persoanele implicate este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți., a declarat Corina Moraru, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinți

În cauză, au fost dispuse verificări, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire și alte violențe, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.