Skip to content
Administrație locală

Viceprimarul liberal prezintă soluțiile propuse pentru siguranța severinenilor

Viceprimarul Daniel Cîrjan a prezentat miercuri, 25 septembrie, o serie de soluții pe care le-a propus pentru a crește gradul de siguranță al cetățenilor din Drobeta Turnu Severin.

Alături de consilierii locali liberali am propus și la nivelul municipiului Drobeta Turnu Severin mai multe măsuri care să ducă creșterea gradului de siguranță a cetățenilor. Am solicitat conducerii Poliției Locale să prezinte urgent un plan concret de înființare a unui post de poliție permanent pentru Schela Cladovei și Gura Văii! Locuitorii din Schela Cladovei și Gura Văii au nevoie de protecție și siguranță pentru ei și copiii lor exact ca toți severinenii! Am propus alături de consilierul local Puicănescu montarea unui sistem de supraveghere video pentru Schela Cladovei, și anume : în zona Școlii generale în Schela de sus, în zone Gradiniței de pe Calea Timișoarei, precum și în zona blocurilor. E nevoie în acestă zonă de creșterea siguranței cetățenilor”, a declarat într-o conferință de presă viceprimarul Severinului.

Daniel Cîrjan a mai spus că va propune măsuri concrete mai drastice în ceea ce privește accesul căruțelor pe străzile din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Printre altele, vom propune măsuri dure cu privire la sancționarea celor care nu respectă legea și circulă pre străzi pe care nu au voie, precum și interzicerea accesului căruțelor pe anumite străzi pe care azi au acces, cum ar fi Splaiul Mihai Viteazu, bulevard intens circulat pe care nu au ce căuta căruțele. Aceste căruțe, caii scăpați de sub control, s-au înmulțit pe străzile din oraș și prezintă pericol real public pentru șoferi dar mai ales pentru copii”, a explicat viceprimarul liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.