Skip to content
Administrație locală Recent

Virgil Popescu, dezvăluiri despre stadiul extinderii rețelei de gaz în Severin

Deputatul PNL de Mehedinți Virgil Popescu a anunțat că a avut întâlnire cu cei de la firma Mehedinți Gaz pentru a discuta despre planul de lucrări de extindere a rețelei de gaz din Severin.

Săptămâna asta am avut discuții, la sediul comisiei de industrii și servicii din Parlament, cu cei de la Mehedinți Gaz. Am avut o discuție fermă și i-am întrebat ce au de gând să facă cu gazul! Au promis că vor finaliza ce au început în Schela. Vreau să mă întâlnesc în continuare cu cei de la Mehedinți Gaz că să prezinte programul de lucrări de extindere al rețelei de gaz din Severin”, a declarat liderul liberal în cadrul unui interviu televizat acordat colegilor de la Tele 2.

La această oră, puțin peste 20% din populația orașului este racordată la gaze, în condițiile în care sute de cereri de branșare au fost depuse de către severineni. În 2004, Mehedinți Gaz și-a asumat în caietul de sarcini 125 de km de rețea, la nivelul județului Mehedinți, dar în 15 ani au realizat aproximativ 35 de kilometri. Pentru anul 2019, Mehedinţi Gaz estimează realizarea a 22 km de rețea, dintre care 15 vor fi în cartierul Schela Cladovei.

1 comentariu la “Virgil Popescu, dezvăluiri despre stadiul extinderii rețelei de gaz în Severin

  1. Ce parere aveti desprec costul de 10 mil lei /ml conducta de gaz executata ? … sau costul se incadreaza la ” costuri liberale” in conditiile in care MH GAZ este unic concesionar ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.