Skip to content
Administrație locală

Aladin Georgescu a intrat în vizorul Direcției de Control, Constatare Nereguli și Antifraudă

Președintele Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu a intrat în vizorul Direcției de Control, Constatare Nereguli și Antifraudă din cadrul Autorității de Management a Programului Operațional Regional (AM POR) după ce s-a descoperit că există nereguli la licitația pentru modernizarea DJ 671 A.
După mine potopul” este sloganul lui Aladin Gigi Georgescu, care lasă prăpăd în urma sa la Consiliul Județean Mehedinți. Amatorismul, managementul dezastruos și incompetența cu care a condus această instituție a făcut ca Direcția de Control, Constatare Nereguli și Antifraudă din cadrul Autorității de Management a Programului Operațional Regional (AM POR) să sancționeze din nou CJ Mehedinți, după ce recent același organism a aplicat o corecție financiară de 25% din valoarea contractului pe DJ 671 A (Crăguiești – Ilovăț – Șovarna – Bala).
În urma verificărilor efectuate de autoritate, aceasta a constatat nereguli grave privind procedura de licitație a lucrărilor de proiectare și execuție la Proiectul de reabilitare și modernizare a 112 km drumuri județene (așa zisul drum strategic), aplicând o corecție financiară de 10% pe fiecare din cele 5 loturi componente”, anunță fostul prefect Cristinel Pavel.
Din cauza acestor nereguli Consiliul Județean Mehedinți va primi cu 10% mai puțin din valoarea contractului de finanțare, banii aceștia urmând să fie suportați din bugetul județului. Este vorba de o sumă în cuantum de aproximativ 4.500.000 euro.
Aladin Gigi Georgescu tace mâlc și nu dă nicio explicație despre această chestiune extrem de gravă, dar în schimb tună și fulgeră pe angajații aparatului propriu al Consiliului Județean Mehedinți, pe care îi amenință și îi obligă să îi facă campanie electorală în această perioadă. O parte din ei și-au luat concedii medicale, concedii de odihnă, iar alții numără zilele până când acest individ va părăsi instituția, pe care a adus-o pe marginea prăpastiei”, mai comentează fostul prefect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.