Skip to content
Focus Recent

Aladin Georgescu vă invită să vizitați Peștera Topolnița

Președintele Consiliului Județean Aladin Georgescu a vizitat Peștera Topolnița care mai poate fi văzută astăzi, duminică, între orele 10.00 – 16.00.

Vă invit ca zilele acestea, să profitați de ocazia pe care o aveți o singură dată pe an, aceea de a vizita Peștera Topolnița. M-am bucurat astăzi să vizitez peștera împreună cu domnul secretar de stat Alin Chirilă și vă asigur că merită din plin să ajungeți aici! Pe lângă activitățile artistice și de folclor organizate de Primăria și Consiliul Local al comunei Cireșu, cărora li s-a alătura Consiliul Județean Mehedinți, cel mai important este că peștera poate fi vizitată. Cei care vor să se bucure de spectaculozitatea peșterii, o pot face astăzi, între orele 16.00 – 19.00 sau mâine, între orele 10.00 – 16.00. Duminică, începând cu ora 13.00 este programat tradiționalul concurs de țuică de cireșe, cea mai veche tradiție locală – urcatul pe prajină, parada portului popular și hora satului. Totodată, au loc și spectacole de folclor susținute de Ansamblul Danubius și elevii Școlii Gimnaziale din Cireșu”, a scris președintele CJ pe pagina de Facebook.

Peștera Topolnița este una dintre cele mai spectaculoase din România, fiind o rezervație speologică declarată monument al naturii, cu formațiuni unice în lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.