Skip to content
Recent

Ce NU ne spune Firea când se laudă cu spitalele. Wring: Nu se va întâmpla în mandatul ei! EXCLUSIV

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat vineri, într-o declarație de presă, că va contrui nu mai puțin de trei spitale municipale în București.

În acest context, consilierul general Roxana Wring – președintele organizației din București a Uniunii Salvați România (USR) – a acordat o declarație pentru PSnews.ro, în care a atras atenția că, înainte de a se aventura în construirea celor trei unități medicale, Firea ar trebui să aibă grijă de cele 19 spitale bucureștene deja existente în subordinea Primăriei Capitalei, care ”au mari probleme de investiții, mai ales de management, numiri pe bază de cunoștințe politice, de nepotism”.

„Doamna Firea a făcut foarte multe promisiuni, după cum știm. De data asta văd că la spitale e fără număr, fără număr. Adevărul este că, așa cum a promis revoluția în trafic, așa ne promite în acest moment și revoluția în sănătatea Bucureștiului. Din ceea ce am observat noi de când suntem în Consiliul General, spitalele bucureștene, cele 19 care sunt în subordinea Primăriei Capitale, au mari probleme de investiții, mai ales de management, numiri pe bază de cunoștințe politice, de nepotism”, a afirmat Roxana Wring pentru PSnews.ro.

Mai mult: președintele organizației din București a Uniunii Salvați România (USR) a adăugat că, având în vedere realizările de până acum ale primarului Gabriela Firea, nu crede că ”aceste spitale vor fi construite în mandatul dânsei și s-ar putea să nu fie construite nici în mandatul următor”.

”Gestionarea celor 19 spitale nu a beneficiat de pe urma acestui mandat. Noi am propus un proiect de hotărâre prin care să se facă un audit, să vedem care sunt nevoile, gradul de satisfacție a celor folosesc spitalele administrate de primărie. Nu s-a întâmplat! Acum, brusc, doamna Firea vine cu această promisiune de 3 spitale. Nu uitați că încă vorbim de Spitalul Metropolitan! Personal, bazându-mă pe ce am văzut că doamna Firea și administrația dânsei au realizat începând din iunie 2016 până astăzi, nu cred că aceste spitale vor fi construite în mandatul dânsei și s-ar putea să nu fie construite nici în mandatul următor. Nu uitați că 200 de milioane au fost date anul trecut pentru societățile comerciale și nu au fost date pentru investiții! Au fost date pentru a fi cumărate automobile, licențe Microsoft, în același timp în care 200 de milioane erau tăiate de la spitalele Bucureștiului și intrau în fondul de rezervă”, a mai explicat Wring pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.