Skip to content
Recent

Ciucu i-o retează lui Firea: MINTE! Bucureștiul NU are capacitate de a începe 3 spitale odată!

Consilierul general al Bucureștiului, liberalul Ciprian Ciucu, vineri, într-o postare pe pagina sa de Facebook susține că edilul Gabriela Firea minte când promite că va contrui nu mai puțin de trei spitale municipale în Capitală, întrucât Bucureștiul ”nu are capacitatea financiară pentru a începe trei spitale odată”.

”Gabriela Firea este total paralelă cu realitățile Bucureștiului. Din păcate nu e într-o primărie paralelă, ci într-una reală

Azi, de la 13.00, se pregătește să vină cu un nou val de promisiuni. HELOOO!?! V-a trecut 40% din mandat, n-ați făcut nimic, dar nimic și tot mai veniți cu promisiuni, doamnă primar? Aveți deja promisiuni făcute cât pentru 10 mandate, apucați-vă de acelea. Știți, mandatul este acea perioadă dintre campaniile electorale. Nu trebuie să produceți știri, ci rezultate. La știri sunteți prima, la rezultate ultima!

Acum nu mai face un spital, face TREI! Costul unui spital, in funcție de dimensiuni și specific, poate fi între 150 mil euro și 1 miliard de euro. Spitalul promis de PSD în campanie era de 1 miliard, acesta este tot bugetul orașului pe un an! Bucureștiul n-are capacitatea financiară pentru a începe trei spitale odată, (ca sa nu termine niciunul) asta e o minicună gogonată. Sau doar iresponsabilitate.

În 40% din mandat n-a fost în stare să consolideze O SINGURĂ CLĂDIRE cu risc seismic și acum vine cu TREI SPITALE noi? Puteți crede așa ceva?

Și dacă zice că va face orice pentru acel spital metropolitan… nu trebuie să facă orice! Trebuie doar un simplu studiu de trafic/tranzit și să găsim cea mai bună locație.

Dați mai departe… ca să se știe”, scrie Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.