Skip to content
Focus Spot

EXCLUSIV – Războiul dintre Mehedinți Gaz și deputatul Virgil Popescu continuă

Mehedinți Gaz anunță că îl va da în judecată pe deputatul PNL Virgil Popescu. În replică, parlamentarul PNL a declarat că așteaptă cu interes.

Societatea Mehedinți Gaz a transmis un punct de vedere colegilor de la Tele2 Drobeta prin care anunță că îl va acționa în instanță pe Virgil Popescu pentru prejudiciul ”creeat” (upss!) după ce președintele PNL Mehedinți a declarat că firma fură gaz din rețeaua națională, mai exact ia gazul, dar nu îl mai plătește.

PS News Mehedinți l-a contactat pe vicepreședinte al Comisiei pentru Industrii și Servicii din Camera Deputaților care ne-a declarat că așteaptă cu interes viitorul proces.

Aștept cu interes un posibil proces cu firma Mehedinți Gaz, o firmă care și-a bătut joc de severineni și mehedințeni și timp de 14 ani nu a reușit să finalizeze rețeaua de distribuție în Drobeta Turnu Severin și în celelalte localități din contractul de concesiune. În cursul anului 2018 Mehedinți Gaz a fost sancționată deja de 6 ori de către ANRE pentru nerespectarea prevederilor legale, având de plată suma de 2 miliarde și jumătate de lei (dacă nu le-a plătit deja). Ca să înțeleagă severinenii, Mehedinți Gaz nu are contract de achiziție de gaze naturale pentru aprovizionarea consumatorilor din Drobeta Turnu Severin, încălcând legea energiei electrice și gazelor naturale. Poate că severinenii se întreabă cum de au gaze acasă? Vă spun eu: iau gaze direct din rețeaua națională fără să aibă contract. Las la aprecierea severinenilor să spună cum se numește acest lucru”, ne-a declarat Virgil Popescu.

Președintele PNL Mehedinți a acceptat să acorde, în viitorul apropiat, în exclusivitate un amplu interviu pentru PSNews Mehedinți pe problema gazelor din județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.