Skip to content
Recent

Femeile liberale donează cărți pentru bibliotecile școlare! Viceprimarul Cîrjan s-a alăturat donatorilor!

Organizația Femeilor Liberale din Mehedinți desfășoară o campanie prin care și-au propus să înființeze biblioteci în școlile din județ în care nu există cărți pentru copii. Viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin s-a alăturat demersului.

M-am alăturat campaniei inițiate de femeile liberale și am donat 126 de cărți de literatură românească din colecția proprie pentru a înființa biblioteci în școlile care nu mai dețin cărți. Cred cu tărie că o carte citită face mai mult decât orice informație obținută din mediul online și de aceea tinerii trebuie încurajați pe cât e posibil să citească mai mult”, a scris Daniel Cîrjan pe pagina de Facebook.

Un alt proiect pentru elevi, inițiat de viceperimarul Cîrjan și de consilierul local al PNL, Magda Dumitrescu, constă în consultații oftalmologice gratuite pentru 3200 de elevi din clasele 1-4 din Drobeta-Turnu Severin, care va începe în anul școlar 2018-2019 .

Campania Organizației Femeilor Liberale Mehedinți ”O carte schimbă viața – Carte pentru copii din mediul rural” se desfășoară până la data de 31 august. Cine vrea să doneze cărți le poate duce la sediul PNL din Bulevardul Carol I, numărul 19, de luni până vineri între orele 10.00 – 15.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.