Skip to content
Focus Recent

Legea bugetului pe 2019 se va întoarce miercuri la Iohannis pentru promulgare

Coaliţia PSD-ALDE îi va retrimite miercuri înapoi bugetul de stat pe 2019 preşedintelui Iohannis în aceeaşi formă precum cea pe care şeful statului a respins-o şi a înapoiat-o pentru corectură.

Din ce știu, miercuri avem ședință de plen reunit pentru a-i retrimite leneșului de la Cotroceni Legea bugetului”, a anunțat Dragnea, la Călăraşi.

De altfel, Liviu Dragnea a anunţat, încă de sâmbătă, că nu va face nicio modificare la proiectul de buget înainte de a îl retrimite la Cotroceni.

Nu avem ce să modificăm pentru că bugetul a fost construit foarte bine şi foarte riguruos. Este doar dorinţa lui, intenţia lui, voinţa lui de a întârzia cât mai mult aprobarea bugetul de stat pentru a face cât mai mult rău României. Dacă Guvernul va adopta ordonanţă de urgenţă pentru aprobarea plafoanelor bugetar, atunci săptămâna viitoare vom adopta bugetul şi îi vom retrimite la Cotroceni acestui domn, dacă îl găsim acolo, să îl semneze şi să îl promulge, să se publice pentru ca milioanele de copii din România să se bucure de alocaţii, programele de investiţii să înceapă să se desfăşoară în forţă, programele pe sănătate unde s-au alocat sume uriaşe să înceapă să se deruleze pentru beneficiile tuturor românilor.

Citește mai departe pe PSNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.