Skip to content
Focus Recent

Liderul PNL Mehedinți îl atacă pe liderul PSD: Dragnea nu uita…. de ce îți e frică nu scapi!

Liderul PSD Liviu Dragnea a avut un weekend plin, în care a atacat pe toți așa ziși dușmani ai țării, dar și pe cei din Opoziție, inclusiv pe Rareș Bogdan, despre care se spune că va candida la alegerile europarlamentare pe listele PNL. În replică, președintele PNL Mehedinți îi transmite liderului PSD că de ce îi este frică nu o să scape.

Este din ce în ce mai evident că liderului PSD Liviu Dragnea începe să îi fie din ce în ce mai teamă, de aproape tot ce “mișcă”! Deși se tot laudă că în țară, de când cu pesedismul și drîgnismul, merge totul ca uns, înfloritor, realitatea arată contrariul! Realitate pe care el o confirmă, inclusiv, cu atacul de astăzi la adresa PNL-ului. Crede că poveștile frumos ticluite, conspirații de doi lei cu servicii, ne vor abate atenția și ne vom opri din a le spune românilor cât rău a făcut și vrea să facă țării! Și mai nou se dă patriot și vrea să îi păcălească pe români, în campania asta, că pesediștii sunt patrioți! Dacă sunt patrioți nu ar trebui să le fie teamă, așa cum a arătat astăzi că le este – atacând PNL, atacându-l pe Rareș Bogdan! Dragnea nu uita…. de ce îți e frică nu scapi! Sunt sigur că românii văd adevărul, nu se lasă păcăliți de perdele de fum, și vor vota cu PNL!”, a scris Virgil Popescu.

Liviu Dragnea a declarat că șeful SRI și președintele României l-au adus pe Rareș Bogdan ca să preia PNL.

Ajungem la PNL, partid istoric, puternic, care îl bagă acum în curte Hellvig și Iohannis pe dl Rareș Bogdan ca să le ia și partidul. Acum îl intreb pe dl Rareș Bogdan și pe Hellvig: ați făcut cumva vacanțe împreună? Întreb, nu că ar fi vreo legatură între SRI-Realitatea, SRI-Rareș Bogdan-Iohannis”, a declarat Dragnea, duminică, la Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.