Skip to content
Focus Recent

Liderii județului au participat la deschiderea anului școlar la Colegiu Național ”Traian”

La festivitatea de deschidere a noului an școlar de la Colegiul Național ”Traian” au participat o serie de lideri locali, precum primarul Marius Screciu, președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu, vicepreședintele CJ Mehedinți Nanciu Renata, Inspectorul școlar general Prof. Ion Alin Tomoescu, președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu și reprezentanți ai Jandarmeriei și Poliției.

Am avut ceva emoții astăzi, la festivitatea de deschidere a noului an școlar, de la Colegiul Național “Traian”. Cei doi copii mai mari au absolvit aici, în timp ce mezinul este elevul colegiului, deci am venit și în calitate de tată, de părinte, care își dorește tot ce e mai bine pentru viitorul lor. Și știu că aici, datorită profesorilor excepționali, au parte de excelență, de șansa de a-și construi un viitor. Le doresc mult succes elevilor și profesorilor în noul an școlar”, a scris deputatul liberal pe pagina de Facebook.

”Am participat în această dimineață la festivitatea de deschidere a anului școlar, la Colegiul Național “Traian” din Drobeta Turnu Severin, în dubla calitate de părinte și președinte al Consiliului Județean Mehedinți. Învățământul este unul dintre pilonii importanți ai unei societăți sănătoase, iar începuturile sunt întotdeauna cu emoții. Un nou an școlar le reunește deopotrivă pe cele ale elevilor, ale părinților și ale dascălilor! Vă doresc să le depășiți cu bine, să devină constructive pentru desăvârșirea elevilor, pentru împlinirea profesorilor și pentru mulțumirea părinților! Elevilor le doresc mult succes în noul an școlar, să profite de această perioadă minunată a vieții lor! Părinților le doresc multă putere de înțelegere, iar dascălilor, rezultate cât mai bune prin prisma învățămintelor dobândite de elevii lor”, a fost mesajul președintelui CJ Mehedinți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.