Skip to content
Focus Recent

Ludovic Orban, la Mehedinți: Doar PNL poate să schimbe paradigma, viziunea! Cei de la PSD lasă în urmă sărăcie! Avem un singur prieten: cetățeanul de rând!

Premierul Ludovic Orban a participat la evenimentul de lansare al programului de guvernare locală al candidaților PNL Mehedinți la alegerile locale. Cu această ocazie le-a transmis că au șansa să schimbe paradigma, să le spună cetățenilor să nu se mai lase mințiți de cei de la PSD, care lasă în urma lor doar sărăcie.

Sunt bucuros că sunt azi aici, că am avut vești bune pentru mehedințeni. Iar noi ceea ce spunem că vom face, aia vom face cu o singură condiție: suntem într-o democrație și oamenii hotărăsc. Oamenii trebuie să ne încredințeze votul și încrederea, că după știm ce avem de făcut și această încredere le va fi răsplătită. Mai avem 2 săptămâni și oricât de ușor vi se pare nu trebuie să scădem ritmul. Ne batem cu un inamic extrem de cameleonic, extrem de adaptabil, inamic care după fiecare înfrângere a reușit să îi mai păcălească încă o dată pe români. Nu au scrupulele noastre. Eu nu pot să îi mint în față pe români, nu pot să promit că pot dubla pensiile. Ei fac asta, cu nerușinare, mizând că omul speră, în adâncul sufletului, că se va putea întâmpla asta, deși a luat țeapă în ultimii 30 de ani. Omul tot mai speră că pesediștii vor face ceva. Dar unde a guvernat PSD este sărăcie, dezolare, praf, pulbere, le-au făcut promisiuni deșarte și le-au dat praful de pe tobă. Și dacă au părut că dau ceva, le-au luat cu alte două mâini. Este nevoie de o schimbare, de oameni care știu cu adevărat să conducă, care au anvergură, au viziune să aducă beneficii oamenilor”, a declarat premierul.

Ludovic Orban a spus că e momentul ca județul Mehedinți să aibă o șansă, să scape de administrația PSD.

Ne pleacă copiii pe capete din zonele administrate de PSD. Nu găsesc locuri de muncă, nu au învățământ de calitate, nu pot să facă cu adevărat o carieră fără să lustruiască ghetele cuiva, iar lucrul asta trebuie schimbat radical. Aproape în toți cei 30 de ani Mehedințiul a fost condus de PSD. Fără schimbări majore de mentalitate nu se va schimba nimic. Este momentul ca și Mehedințiul să aibă o șansă, această șansă trebuie oferită de noi. PSD pare că este concurat, dar este ajutat de PSD-ul mai mic, Duicu și Gherghe tot pesediști sunt. Singura schimbare profundă este oferită de PNL, că alta nu mai există. Toate voturile anti PSD trebuie concentrate către candidații PNL. Doar PNL poate să schimbe paradigma, viziunea. Avem un singur prieten: cetățeanul de rând! La el trebuie să ajungem, să îi spunem că se poate mai bine, mai repede, mai eficient, mai cu respect. Că poate să trăiască mai bine. Am încredere în voi că în 27 septembrie voi primi un telefon de la Virgil Popescu care o să îmi spună: Am câștigat Severin, CJ și jumătate, cel puțin, din localități. Mult succes”, a mai declarat premierul Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.