Skip to content
Recent

SOV: Suntem considerați IMBECILII EUROPEI din cauza liderilor pe care îi avem!

Afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu Sorin Ovidiu Vîntu, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, a adus o serie de critici dure liderilor din Romania.

Astfel, acesta sustine că, din cauza liderilor pe care îi avem, suntem cu toții considerați imbecilii Europei.

”O guvernare de coșmar, lipsa oricărei alternative la aceasta, un președinte incapabil de felul lui, a cărui singură pârghie de putere este SRI-ul, cu toate extensiile lui în Justiție, adică o pârghie destructivă. Iohannis, Dragnea, Orban, uniți de singura constantă a existenței lor – micimea. Oameni mici cu mize personale mici, fără nicio legătură cu speranțele uriașe investite în ei. Suntem un stat fără șef și o țară fără direcție, care se târăște de azi pe mâine. Un organism bolnav care își întrezărește sfârșitul, dar nu face nimic pentru a-l preîntâmpina. Stăm ca niște pomanagii cu mâna întinsă, cerșind ajutorul altora. Din cauza acestor lideri suntem cu toții considerați imbecilii Europei.

Poate că tu te-ai obișnuit cu acest epitet, băi generație. Eu, în ciuda faptului că am fost păcălit de cei în care am avut încredere, furat, băgat și menținut în pușcăriile patriei fără nicio probă sau un temei de adevăr, refuz această etichetare. Refuz eticheta de imbecil, de cerșetor și pe cea de hoț. Cei care m-au furat vor plăti cu asupra de măsură, cei care m-au vrut cerșetor îmi vor cerși un loc de muncă iar cei care mă cred imbecil vor munci pentru bunăstarea mea personală”, a scris Sorin Ovidiu Vîntu, pe Facebook.

Prin urmare, acesta anunță că în curând va publica un proiect de țară serios, care va aduce României avantaje imediate, iar în circa 25 de ani, ne va aduce în poziția de stăpâni ai Europei.

”Va putea fi el îmbunătățit? Fără discuție. De oameni inteligenți țara asta n-a dus lipsă niciodată, cum n-a dus lipsă nici de dobitoci care înjură orice și pe oricine, pentru a fi băgați și ei în seamă”, își încheie Vîntu postarea.

 

3 comentarii la “SOV: Suntem considerați IMBECILII EUROPEI din cauza liderilor pe care îi avem!

  1. Eu nu mai am incredere in nimic si in nimeni. De ce nu a gindit asa cind ere la Bucuresti? Nu esti mai presus decit cei de teapa Basescu,Iliescu,Constantinescu si chiar a lui Iohannis.Cind ati iesit din jocul politic si faceti tusa aveti planuri mari pentru aceasta tara. Atit tu si (i-mi permit sa te tutuiesc pentru ca am fost colegi ,am copilarit impreuna,am fumat o pipa impreuna)cit si eu nu vom mai avea timp sa vedem acest Proiect viabil pentru tara pus in aplicatie. Prea tirziu colega, prea tirziu.Acum incerci ceva dar nu din purul tau patriotism ci din faptul ca te simti abandonat de cei cu care ai impartit Cascavalul.Romania este impartita intre cele 3 puteri ale lumii:Uniunea Europeana,Statele Unite si Rusia. Fiecare din aceste puteri au in tara noastra VINZATORII LOR DE PONTURI.Ori unde mergi in tara si intrebi a cui este investitia cutare raspunsul este numele unui politician iar in spatele lui stau interesele ascunse ale uneia dintre cele 3 mari puteri.Nu este exclus ca intr-o zi sa fim lada de gunoi a U.E(ceea ce cdred ca deja sintem si aici ca argument folosesc produsele mai ales alimentare ) ori in viitorul apropiat o colonie americana sau o noua Siberie.Asa prevad eu viitorul Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.