Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Val de susținere pe Facebook pentru primarul comunei Șimian sancționat de PSD Mehedinți

 

Locuitorii comunei Șimian au reacționat imediat după aflarea știrii că primarul Constantin Trușcă a fost sancționat în ședința Comitetului Executiv al PSD Mehedinți, care a avut loc vineri, 18 ianuarie, la Palatul Culturii „Teodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin.

Pe Facebook, zeci de persoane își exprimă deschis susținerea și spun că vor fi alături de primarul Șimianului, indiferent de ce decizie va lua în viitor. De asemenea, aceștia critică hotărârea luată de PSD Mehedinți, pe care o consideră injustă.

„Ñu contează culoarea polítică, contează sa fii om….mult succes în continuare domnule Primar!!!!”, scrie Adrian Dinuț. „Susținem omul Constantin Trușcă indiferent de culoarea politică. Respect domnule primar”, spune altcineva.

„Excluderea celui mai capabil om din PSD Mehedinți, primarul Constantin Trușcă și păstrarea în organizație a celor care te vând la primul colț o să se răsfrângă asupra partidului la alegerile următoare. Rușine PSD Mehedinți!”, scrie Delia Croitoru.

„PSD-ul nu are nevoie de oamenii capabili și care au un cuvânt de spus sunt alături de dumneavoastră domn primar ConstantinTrușcă”, spune Zăman Mirel.

Constantin Trușcă și alți doi primari social-democrați au fost demiși vineri din funcțiile de președinți ai organizațiilor locale din comunele în care sunt primari, prin votul celor peste 100 de membri PSD prezenți în sală. PSD Mehedinți nu a explicat motivele concrete care au dus la această sancțiune.

6 comentarii la “Val de susținere pe Facebook pentru primarul comunei Șimian sancționat de PSD Mehedinți

  1. Pai cine il sanctioneaza pe Primarul nostru Trusca?
    Comunistul Nicolicea si cap de p…
    Pa asia sa sanctioneze ei primarii atunci cand se vor plimba si ei printre oameni, asa cum se plimba acesti Primari,fara sa fie scuipati si injurati si fara escorte de interlopi!
    Ce poate fi mai frumos pentru sufletul tau decat atunci cand te plimbi prin Comuna in care tu esti Primar sa vei fi fost si oameni te respecta si iti multumesc pentru ce ai facut in satul lor,pe strada lor si asa mai departe.
    Nu se compara cu toti bani din lume.

  2. Atat timp s-a intovarasit cu acesi indivizi incat nu-ti prea poate fi mila de faptul ca a fost exclus miseleste. Probabil ca e un mod prin care oamenii care nu inteleg ca fac rau ajung sa inteleaga efectul exact al acelui comportament pe care il promoveaza.

    A sustinut o sleahta de hoti si a facut a fost „facut” hoteste. Nimic anormal.

  3. Nu sunt din Comuna Șimian si nici ruda sau prieten cu primarul Constantin Trușca,dar,apreciez in mod pozitiv tot ceea ce a facut acest om pentru locuitorii comunei si nu numai pentru ei! In schimb ,dezaprob si critic cu tărie cetățenească masura de a fi sancționat de către forul tutelar superior(din câte am înțeles).Nu cunosc motivele dar indiferent care ar fi acelea,trebui pus în balanță ce a facut bine pentru comunitate, cu,ce a greșit. Nu cred ca balanță judecății va înclina in sensul negativ al faptelor sale! Oameni buni ,ce facem, ne distrugem valorile?Comuniștii,îi premiau si pe cei ce nu munceau, iar democrația nu-i capabilă să-și premieze valorile!?PSD ! TE DUCI LA FUND! Nu va dati cu stangu-n dreptul! Oamenii văd si sancționează! AVETI GRIJA! Cum v-așterne-ți ,așa dormiti!Vreau s-aud ca s-a revenit asupra sanctiunii si ca A FOST RETRASĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.