Skip to content
Administrație locală Recent

Virgil Popescu: Ministrul dandy Teodorovici blochează distribuția de gaze în România

Deputatul PNL de Mehedinți Virgil Popescu îl acuză pe ministrul de Finanțe că blochează distribuția de gaze din România pentru că nu dă o semnătură.

Ministrul dandy Eugen Teodorovici blochează distribuția de gaze în România, respectiv proiectul de HG prin care se elaborează normele de concensionare a distribuțiilor de gaze. Hotărârea de Guvern este în procedură de avizare de peste 6 luni de zile, deși trebuia să fie finalizată și adoptată din luna septembrie 2018, conform Legii 167/2018. Ieri (luni n.red.) am aflat că proiectul se află la dublul ministru Teodorovici care trebuie să îl avizeze din cele două calități ale domniei sale, respectiv de ministru de Finanțe și de ministru al Dezvoltării. De altfel, fostul ministru al Dezvoltării Paul Stănescu îl semnase, dar după cum schimbă PSD-ul miniștri mă aștept ca proiectul să reia circuitul de avizare, ceea ce înseamnă noi amânări”, a declarat președintele PNL Mehedinți.

Virgil Popescu îi cere premierului României să rezolve problema cât mai repede.

Solicit public premierului Viorica Dăncilă să se implice în această problemă și să finalizeze procedura de adoptare până la sfârșitul lunii februarie! Mai mulți primari din țară, de toate culorile politice, mi-au transmis că își doresc să extindă rețelele de gaze în localitățile lor, dar nu o pot face! De ce? Pentru că dandy Teodorovici nu dă două semnături în timp util! Poate așteaptă un nou ministru al Dezvoltării?! Dar tot mai are de dat o semnătură! Hai cu semnăturile Eugen”, a mai declarat președintele PNL Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.