Skip to content
Administrație locală Recent

Marius Screciu spune de ce a pierdut PSD alegerile

Liderul social democrat Marius Screciu consideră că cei de la PSD au pierdut alegerile europarlamentare și din cauza schimbărilor repetate care au fost făcute la nivelul Guvernului, ba miniștri, ba premieri.

Degringolada asta la nivel ministerial, cu schimbați premieri – miniștri, PSD a pierdut puțin pe această zonă, chiar dacă s-au făcut multe lucruri bune. Am avut un program destul de bun, coerent, oameni implicați. Dar toate aceste schimbări au dat o doză de neîncredere cetățenilor și ne-au taxat. Sunt și momente în viața unui partid când după urcare a venit și un moment în care am plătit pentru greșeli și lipsa de comunicare. La prezidențiale ne va fi foarte greu, facă nu scoatem un candidat din joben. Este important să păstrăm guvernarea, să rămânem uniți, să mai schimbăm figurile de la nivel central, să aducem tineri care să vină cu idei, să fie buni comunicatori. Trebuie să ne trezim, să ascultăm mai bine părerea oamenilor, modul lor de a gândi, să găsim o soluție pentru centrală”, a declarat liderul social democrat mehedințean într-un interviu televizat la Tele 2 Drobeta.

Marius Screciu a spus că a fost impresionat de cei de la USR – PLUS.

Cei de la USR PLUS m-au impresionat, au fost o surpriză pentru mine – nu mă așteptam să ia 15 % în Severin”, a mai explicat edilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.