Skip to content
Administrație locală Recent

Se fac lucrări de modernizare la spitalul din Strehaia

Președintele Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu anunță că se lucrările de reabilitare a clădirii fostului spital de la Strehaia sunt în plină desfășurare.

Am mers într-o vizită de lucru pe șantierul de la Strehaia, acolo unde lucrările de reabilitare a clădirii fostului spital, închis în 2011 de cei care acum sunt la guvernare, dar și a policlinicii sunt în plină desfășurare. Lucrările decurg conform graficului”, a anunțat liderul CJ.

Aladin Georgescu precizează că pentru Spitalul din Strehaia, Ministerul Sănătății condus de PSD a aprobat deja, funcționarea unei unități de spitalizare zi cu 20 de paturi pentru specializările chirurgie, pediatrie, ginecologie și interne, iar pentru spitalizare continuă au fost arobate 45 paturi (25 paturi – boli cronice; 20 paturi – pediatrie).

Totodată, Spitalul din Strehaia va avea laborator de analize medicale, laborator de radiologie și imagistică medicală, unitate de sterilizare și o subunitate de primiri urgențe dotată cu aparatură la cele mai înalte standarde”, a anunțat Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.